Skal, skal ikke?

En ny blogg? Det finnes tusenvis av blogger, hvorfor skal jeg skrive en til? Fordi jeg tror jeg kan ha noen ord til oppmuntring. Det er det jeg har lyst til å skrive om til deg, du som mer eller mindre tilfeldig leser dette. Jeg har lyst til å bringe gode ord fra Bibelen og gi deg mine refleksjoner omkring disse.

Soloppgang

Noen dager er slik at det er en fryd å stå opp å begynne dagen, andre er det mer plikt som drar meg opp av sengen slik at jeg heller uvillig går i gang med dagen. Da er det godt med noen vaner, rutiner som får dagen til å falle på plass og hjelper meg til å se lyspunktene – for det er alltid ett eller flere lyspunkt i løpet av en dag.

Lovet være vår Herre Jesu Kristis Gud og Far! Han har velsignet oss med all åndelig velsignelse i den himmelske verden i Kristus, slik Han utvalgte oss i Ham før verdens grunnvoll ble lagt, for at vi skulle være hellige og ulasteligefor Ham i kjærlighet.

Dette leste jeg i Efeserbrevet kapittel 1 og vers 3-4 og jeg ble oppmuntret fordi jeg og vi som tror på Gud og Jesus, er velsignet og utvalgt. Vi er det ikke av oss selv eller fordi vi er så smarte, men fordi Gud ser på sitt skaperverk, oss, gjennom Jesus og da er vi førstevalget, de utvalgte, enten jeg føler meg slik eller ikke.

Det er noe å takke for på en helt vanlig desemberdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s