Gjennomføring

Jeg legger planer. Du legger vel også noen planer? Men hvordan er det med gjennomføringen? I helgen bodde vi et sted hvor noen tydeligvis hadde lagt mange planer. De var påbegynt både her og der, men det var mye som ikke var helt avsluttet. Det var faktisk så mange påbegynte ting at jeg kjente utmattelsen komme sigende på. Jeg begynte med en gang med å sette meg på min høye hest og erklære at jeg er nå mer ryddig enn dette…

Joda, kanskje i det ytre, men jeg har nok en del uryddigheter som kanskje ikke ligger helt oppe i dagen, men litt skraping på overflaten er dessverre ganske avslørende også for min del…

Jeg legger planer, men jeg må vel innrømme at jeg er ikke så god som jeg gjerne vil være til å gjennomføre og få en ordentlig avslutning på prosjektene. Jeg synes alltid at den morsomte fasen i et prosjekt er planleggingen og å sette igang, men så er det den delen der det gjelder å holde ut, gjennomføre og avslutte. Er jeg alene om prosjektet er det lett å la det fisle ut, men er jeg sammen med noen om det, da er det så mye lettere å holde ut! Da kan vi oppmuntre hverandre og styrke hverandre der den enkelte er svakest.

Uten rådslagning mislykkes planene, når mange gir råd, skal de lykkes

Ordspråkene 15;22

Når en rådslår, lykkes planene. Hold råd før du fører krig!

Ordspråkene 20;18

Si til Arkippos: Se til at du fullfører den tjenesten du har fått for Herren

Kol 4;17

Bibelen er full av gode råd om hvordan vi kan takle livet og når jeg leser i den og ser det allmenmenneskelige i disse, kan jeg få noen aha-øyeblikk! Slik jeg leser disse sitatene er det klart at planer skal man så ofte som mulig gjennomføre sammen med andre eller i det minste ta andre med på råd, da vil de lykkes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s