Påfyll 2

Har du noen gang tenkt: «Det hadde vært godt med litt påfyll»? Dette påfyllet kan være av kulturell, sjelelig eller åndelig karakter. Det er rett og slett en følelse av at nå har jeg gått litt tom, jeg trenger noe mer enn det jeg har nå. Kanskje har du som meg for eksempel glemt å drikke nok vann? Du merker ingenting før hodepinen kommer snikende og rett før du hiver innpå en tablett tenker: jeg drikker litt vann først og så er kanskje det nok.

Det kan også være så enkelt som når du har tatt deg en kopp kaffe eller te og burde være fornøyd, tenker: det hadde vært veldig godt med en liten skvett til. Det som om jeg bare trenger litt til for at alt skal kjennes så mye bedre. Det er noe med de små ekstra bitene, en liten kakebit til, en liten kopp som gjør at jeg føler meg helt fornøyd. Slik er det også med Guds ord også. Noen ganger må jeg virkelig dykke ned og lese lange kapitler, mens andre ganger er det kanskje bare ett ord, en setning som gir meg den gode opplevelsen av at Gud ser meg, Han hører meg, jeg vet hva Han sier til meg og det er godt.

Jeg sier ikke at det alltid er sånn for noen ganger tar livet og hverdagen over og jeg trenger mye mer av Gud og mennesker enn et lite ord, men innimellom og gjerne midt i stormen av ting som skjer er dette lille ordet, det som får meg i balanse igjen.

Kom til meg, alle dere som strever og bærer tunge byrder, og jeg vil gi dere hvile

Matt. 11;28

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s