Ta en dusj!

Har du mulighet til å ta en dusj? Ikke alle har det, men jeg er blant de priviligerte som kan det. Når jeg har vært på trening for eksempel, bør jeg ta en dusj. Ikke bare for mitt eget velbefinnende, men for andres del også slik at de slipper å ha en svetteluktende person rundt seg. Dessuten, nå om dagen så bør jeg helst holde meg tørr og varm slik at ikke forkjølelsen og det som verre er får tak igjen. Noen ganger tenker jeg: å, det er da så kjedelig å stå i denne dusjen, såpe og vann, tørking av både kropp og hår, men tenker jeg litt lenger så er det deilig når det er gjort. Jeg føler meg bedre og folk omkring meg blir ikke plaget av sur svettelukt.

Jeg har tenkt på at slik er det med det åndelige livet også. Jeg trenger å ta en daglig dusj i Guds Ord. Det setter meg på rett spor, jeg kan ha noe godt å si til folk og kanskje bli reddet fra å komme med sure bemerkninger.

Dere menn, elsk konene deres, slik Kristus elsket kirken og ga seg selv for den, for å gjøre den hellig og rense den med badet i vann i kraft av et ord.

Ef:5;25-26

Har du tatt deg tid til dette badet, flytende i de gode ordene du har hørt eller lest? Eller har du tatt et dypdykk og sett hva som ligger bak disse ordene slik at de gir deg en bedre forståelse av hva Gud vil si til deg? Det kan kjennes litt rart ut med en gang kanskje, men det er alltid verdt innsatsen. Du anger aldri på en timeout eller dusj i Guds ord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s