Lys.

Nå har vi rundet Lussilangnatt, solen har snudd og vi kan nå bare glede oss til at dagene skal bli et «hanefjed» lysere for hver dag som går. Om noen få dager går vi inn i et nytt år og vi legger det som har vært bak oss. Hva venter i det nye året? Ingen vet, vi kan bare håpe og møte dagene med en forventning om at de fleste dagene skal bli gode. I hele desember har vi tent lys både ute og inne. Kanskje du har opplevd noe veldig fint som har tent lys inne i deg? Eller kanskje du ar opplevde noe som har slukket lyset du hadde i deg? I denne mørke tida trenger vi å lete etter lys, lete etter det som lyser opp enten det er mennesker eller hendelser. Det er håp og styrke i lyset. Jeg vet om en sikker lyskilde:

Igjen talte Jesus til folket og sa: Jeg er verdens lys. Den som følger meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys»

Joh. 8;12

Virker dette for enkelt? Du vet ikke før du har prøvd.

Kjære du som leser dette, du som kanskje har lest flere av Livsdryppene som jeg har sendt ut dette året: Tusen takk for at du har lest! Til de som har delt; Tusen takk!

Jeg ønsker hver enkelt av dere et velsignet nytt år og takker for det som har vært.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s