Trær.

Trær gir meg ro. Jeg kan sitte lenge og se på et vakkert tre og glede meg over det uansett årstid. Vi er så heldige å ha et japansk hjertebladtre i hagen. Mannen vi kjøpte det av for mange år siden sa at det ville bli ca fire eller fem meter høyt, nå er det åtte eller ni meter. Det er digert, men det er vakkert, faktisk hele året. Bladene har form som et hjerte og greinene feller seg selv for å gi luft og rom til hver grein. Jeg står ofte og ser på det og tenker hvor heldig jeg er som har en slik skjønnhet i hagen.

I Bibelen leser vi også om trær. Vi kan lese om dyrking av trær, trær som bærer frukt eller ikke gjør det og trær som symbolet på enheten vi har med Kristus og som Guds menighet.

Bli i meg så blir jeg i dere. Slik som greinen ikke kan bære frukt av seg selv, men bare hvis den blir på vintreet, slik kan heller ikke dere bære frukt hvis dere ikke blir i meg. Jeg er vintreet, dere er greinene. Den som blir i meg og jeg i ham, bære mye frukt. For uten meg kan dere ingen ting gjøre.

Joh. 15;4-5

Vi som tok i mot Jesus som herre og frelser er i ham, vår oppgave blir da å bli i ham, bli værende. Hva betyr det? Lese Guds Ord, be til ham og søke andre søsken i troen. Det handler ikke om kristen isolasjon, men om å ta med seg hele seg ut i verden og møte mennesker med vissheten om at jeg/vi er i ham.

En kommentar om “Trær.

 1. jaemiegina

  Så flott!! …. Så happy jeg har deg rett inni inboksen min 😊

  Takk for nydelig innlegg 😊

  Klem

  Mvh Jaemie G Walde
  Speak Your Best Life Yet!!

  Sendt fra E-post for Windows 10

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s